Od ponad 4 lat pracujemy nad nieskazitelną opinią

Każdy z naszych klientów ma możliwość oceny naszego sklepu. Po zakupie wysyłamy ankietę z prośbą o podzielnie się Twoimi wrażeniami z przebiegu transakcji. Dziękujemy za każdą wystawioną opinię, dzięki nim codziennie stajemy się lepsi.

Opinie na

Stan na 06.11.2018. Aktualną ocenę można sprawdzić - tutaj

Opinie na


» przeczytaj wszystkie opinie


Jesteśmy "Przyjacielem Przedszkola" Nr 3 w Kamiennej Górze

Mieliśmy zaszczyt pomóc odmienić wnętrze przedszkola, dzięki naszym fototapetą tworząc przyjazną i atrakcyjną dla dzieci przestrzeń.


Top 10 najlepszych opinii

6 lis 2018 "Piękne kinkiety, misterne wykonanie, abażurki prześliczne!!!, POLECAM!!!"

1 lis 2018 "Obraz przewyższa oczekiwania. Wspaniale prezentuje się w salonie. Polecam wszystkim!"

17 wrz 2018 "Lampa piękna i stylowa, dobry kontakt ze sprzedającym, informacje o wysyłce na bieżąco, polecam!"

5 wrz 2018 "Kupowałam już wiele fototapet do pokoju dziecięcego, ale ta przechodzi oczekiwania :) Idealnie wydrukowana, dopasowanie kolejnych pasków na ścianie to pikuś, wszystko idealnie pasuje. Polecam fototapety od sprzedającego, ja też przy kolejnych zmianach aranżacji w pokoju dziecięcym będę fototapety zamawiać tutaj :)"

7 wrz 2018 "Znakomita obsługa przez pracownika firmy, przedmiot dotarł do mnie kilka dni wcześniej jak było na stronie, gdzie bardzo mi zależało by przesyłka szybko do mnie trafiła Śmiało mogę polecić sklep i jego produkty."

30 sie 2018 "obsluga klienta bardzo dobra, chodz pierwsza paczka nie dotarla wogole nie z powodu sprzedajacego lecz firmy kurierskiej to druga paczka ( gratis) dotarla bardzo szybko i sprawnie inna firma kurierska, jestem zadowolony."

21 sie 2018 "Rewelacja! Bardzo dobra jakość. Żadnych problemów podczas klejenia. Dziękuje. POLECAM!"

2 sie 2018 "Materac w 100 % spełnił moje oczekiwania, bardzo ładnie wykonany, faktycznie odpowiada opisanym parametrom, jest twardy, bardzo wygodny, nie rolowany do transportu, więc mógł być od razu użyty, zwłaszcza, że nie ma żadnego zapachu. Bardzo polecam."

31 lip 2018 "Regał w swietnej cenie i dobrej jakości a co najważniejsze dobrze zapakowany do transportu. Wysyłka błyskawiczna juz na następny dzień był u mnie. Polecam i przedmiot i sprzedającego. Dziękuję !"

2 lip 2018 "Fototapeta przecudnie wyglada na scianie lepiej niz na foto ,efekt niesamowity :) Obsluga pierwsza klasa pelna kultura dla klienta :) Jakosc tapety bardzo dobra . Wysylka natychmiastowa , pelne informacja na temat wysylki od sprzedajcego . Wielki pozytyw "